Over Mieke

Mijn naam is Mieke Jacobs, geboren in 1977 en ik woon in Duiven. Ik ben de eeuwige organizer. Zoeken naar orde, ruimte en rust is mijn tweede natuur. Graag vertel ik hoe ik van mijn passie mijn werk hebt gemaakt.

De opleiding Hoger Hotel management in Leeuwarden heb ik met veel plezier gedaan. Het was echt een opleiding die bij mij paste vanwege het praktische karakter, vlotte doorloop van lesmateriaal, de leuke mensen en de aansluiting van mijn karakter bij gastvrijheid. Nog dagelijks pas ik de hier geleerde lessen toe.

Automatisering

Jarenlang ben ik actief geweest in de automatisering. Eerst in de hotelsoftware als consultant en support analist en later als consultant in de bouw- en installatiebranche. Met software kan je het leven van de gebruiker iets makkelijker maken. Het is een prachtig proces om een van een initiële wens naar een werkend eindproduct te werken waarbij de klant vele uren kan besparen en nog efficiënter kan werken. Dit proces vraagt om creativiteit, een zorgvuldige planning en heldere communicatie.

Prachtig toch? Zeker! Maar toch bleef het verlangen naar meer voldoening, naar doen wat nog meer bij je past. Maar een daadwerkelijke stap zetten is lastig. Heel lang bleef het dus bij dromen.

Over mieke

Professional organizing

2018 was een moeilijk jaar voor mij en mijn gezin. Ruim 1,5 jaar heb ik niet gewerkt vanwege andere prioriteiten. Daarna was het belangrijk om weer in het zadel te springen en weer te bewijzen dat ik het nog in me had. En dat had ik! Ik maakte een fijne tijd mee en leerde belangrijke lessen. Toch voelde ik een overweldigend verlangen om de regie van mijn leven op te pakken. Om het heft in eigen hand te nemen en dat te gaan doen wat echt bij me past; professional organizing.

Organiseren kan je leren!

Elke reis begint met de eerste stap…en die eerste stap zetten is de lastigste. Maar toen deze eenmaal was gezet was het hek van de dam. Ik heb opleidingen gevolgd voor professional organizing voor de particuliere en zakelijke markt. Ik heb organizing boeken verslonden en systemen gevonden en toegepast die iedereen kan leren. Organiseren kan je leren! Deze theorie heb ik toegepast in de praktijk door de mensen om mij heen te helpen met het organiseren van hun huis, bedrijf en agenda’s. Het is geweldig om te zien hoe mensen met betrekkelijk eenvoudige systemen de regie over hun werk, huishouden en hun leven weer terugkrijgen. Klik op ‘Ervaringen’ om meer over deze transformaties te lezen.

Met de juiste organisatie kan iedereen zijn huis, werk en leven weer op orde krijgen en het die richting geven die gewenst is. De regie kan weer in jouw handen komen. Dat is mij gelukt en heel graag help ik jou de regie te krijgen over jouw leven!

Wil je weten wat ik voor jou als particulier kan betekenen? Klik dan op onderstaande button.

Meer informatie voor particulieren

Wil je weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Klik dan op onderstaande button.

Meer informatie voor bedrijven